vrijdag 28 juli 2017

Administratie en advies Den Haag

Voor fiscale administratie en advies van gespecialiseerde belastingadviseurs uit de omgeving van Den Haag neemt u contact op met Punt & Van de Weerdt Belastingadviseurs. Wij weten raad met iedere zaak rondom belastingen en fiscale administratie en hebben al menig cliënt uit Den Haag een degelijk advies kunnen geven. Dit doen wij altijd door middel van duidelijke communicatie, een cliëntgerichte houding en een efficiënte aanpak. Dat kunnen onze klanten beamen.

Administratie en advies van betrouwbare belastingadviseurs uit Den Haag

Het verzorgen van aangiftes, advies geven bij bedrijfsopvolging en het bedenken van een optimale fiscale structuur: Punt & Van de Weerdt Belastingadviseurs doet het allemaal. Wij helpen iedereen uit Den Haag en omgeving die advies kan gebruiken rondom belastinggerelateerde zaken zoals salarisadministratie of het kopen of verkopen van een onderneming. Met onze degelijke kennis van allerhande fiscale zaken en wetgeving kunnen wij ook u helpen als u met een bepaalde zaak zit waar u niet uitkomt. Op onze dienstverlening kunt u rekenen.

Full-service pakket voor administratie en jaarrekeningen

Punt & Van de Weerdt Belastingadviseurs heeft een full-service pakket te bieden voor het verzorgen van administraties en jaarrekeningen. Dit pakket wordt volledig op uw benodigdheden en wensen afgestemd. Heeft u interesse in de diensten die wij u kunnen leveren omtrent het verzorgen van een administratie of heeft u advies nodig voor bijvoorbeeld uw onderneming in Den Haag? Neem dan telefonisch contact op via het nummer 070 3025825.

Gerelateerde pagina's:

Belastingadvies Delft | Belastingadvies Den Haag | Belastingadvies topsporter | Belastingadvies Zoetermeer | Belastingadvieskantoor Den Haag |

Zit u met een fiscale vraag? Heeft u een probleem met de aangifte? Wilt u extra advies voor uw schenkings- en/of financiële planning?

Stel uw vraag aan onze adviseurs.

Stel nu uw vraag aan ons

Via het formulier hieronder kunt u direct uw fiscale vraag stellen aan één van onze adviseurs.

TESTIMONIALS

 • Nu ik mijn administratie laat verzorgen door Punt & Van de Weerdt heb ik zelf weer meer tijd om te ondernemen, dat is uiteindelijk waar ik goed in ben.

  Judith, Ondernemer

  Ik wilde een bedrijf overnemen. Hierbij zocht ik een partner die mij kon ondersteunen op fiscaal gebied, Kees dacht tot in de puntjes met mij mee.

  Maarten, Ondernemer

  Ik kreeg een navordering van de Belastingdienst. Bij Punt & Van de Weerdt hebben ze mijn probleem overgenomen en opgelost.

  Johan, Consultant
 • Voorheen zat ik uren achter m'n computer om mijn aangifte inkomstenbelasting in te dienen. Nu ik dit door Punt & Van de Weerd laat doen hebben we jaarlijks een gesprek, meestal krijg ik geld terug.

  Miranda, Zelfstandige

  Het fijne bij Punt & Van de Weerdt is dat ze proactief zijn. Ik wordt persoonlijk benaderd als er iets speelt, ze denken met me mee.

  Bas, Magazine

  Sinds onze salarisadministratie en loonaangiften verzorgd wordt door Punt & Van de Weerdt, is er weer meer tijd beschikbaar voor ons bedrijf.

  Karin, Kleine ondernemer (6 medewerkers)