vrijdag 28 juli 2017

Belastingadvies topsporter

Punt & Van de Weerdt Belastingadviseurs kan belastingadvies geven aan iedere topsporter. Wij zijn belastingadviseurs met een jarenlange expertise en weten met iedere zaak rondom belasting en topsport raad. In de afgelopen jaren hebben wij diverse topsporters zoals voetballers en wielrenners van belastingadvies kunnen voorzien. Kunt u als topsporter wel wat belastingadvies gebruiken? Dan bent u bij Punt & Van de Weerdt Belastingadviseurs aan het juiste adres.

Belastingadvies voor topsporter: Punt & Van de Weerdt Belastingadviseurs

Punt & Van de Weerdt Belastingadviseurs gaat tot het uiterste voor zijn cliënten. Wij bieden een optimale fiscale dienstverlening aan particulieren, kleine en grote bedrijven en ook aan topsporters. Wij houden van een cliëntgerichte en efficiënte werkwijze. Zo weten beide partijen waar ze aan toe zijn. Wij hebben ons gespecialiseerd in het regelen van fiscale zaken voor topsporters en kunnen iedere topsporter dus van een degelijk belastingadvies voorzien.

Teamspeler net als u

Net als veel topsporters zijn de adviseurs van Punt & Van de Weerdt Belastingadviseurs teamspelers in hart en nieren. Wij delen onze kennis met andere professionals en krijgen daar hun kennis voor terug. Dit is niet alleen in ons voordeel, maar ook in dat van u. Bent u een topsporter die wel wat belastingadvies kan gebruiken? Bel dan naar 070 3025825.

Gerelateerde pagina's:

Belastingadvies Zoetermeer | Belastingadvieskantoor Den Haag | Belastingadviseur Voorburg | Belastingadviseur Wassenaar | Belastingadviseur Zoetermeer |

Zit u met een fiscale vraag? Heeft u een probleem met de aangifte? Wilt u extra advies voor uw schenkings- en/of financiële planning?

Stel uw vraag aan onze adviseurs.

Stel nu uw vraag aan ons

Via het formulier hieronder kunt u direct uw fiscale vraag stellen aan één van onze adviseurs.

TESTIMONIALS

 • Nu ik mijn administratie laat verzorgen door Punt & Van de Weerdt heb ik zelf weer meer tijd om te ondernemen, dat is uiteindelijk waar ik goed in ben.

  Judith, Ondernemer

  Ik wilde een bedrijf overnemen. Hierbij zocht ik een partner die mij kon ondersteunen op fiscaal gebied, Kees dacht tot in de puntjes met mij mee.

  Maarten, Ondernemer

  Ik kreeg een navordering van de Belastingdienst. Bij Punt & Van de Weerdt hebben ze mijn probleem overgenomen en opgelost.

  Johan, Consultant
 • Voorheen zat ik uren achter m'n computer om mijn aangifte inkomstenbelasting in te dienen. Nu ik dit door Punt & Van de Weerd laat doen hebben we jaarlijks een gesprek, meestal krijg ik geld terug.

  Miranda, Zelfstandige

  Het fijne bij Punt & Van de Weerdt is dat ze proactief zijn. Ik wordt persoonlijk benaderd als er iets speelt, ze denken met me mee.

  Bas, Magazine

  Sinds onze salarisadministratie en loonaangiften verzorgd wordt door Punt & Van de Weerdt, is er weer meer tijd beschikbaar voor ons bedrijf.

  Karin, Kleine ondernemer (6 medewerkers)