vrijdag 28 juli 2017

Fiscaal advies Den Haag

Heeft u fiscaal advies nodig voor uw onderneming in Den Haag? Waarom zou u Punt & Van de Weerdt Belastingadviseurs daar niet voor inschakelen? Hier werken namelijk uiterst ambitieuze en enthousiaste belastingadviseurs die tot het uiterste gaan voor hun cliënten, zowel kleine en grote bedrijven als particulieren en topsporters. Onze belastingadviseurs beschikken over een degelijke en up-to-date kennis van de huidige fiscale wetgeving. Hiermee weten zij iedere klant optimaal van dienst te zijn.

Fiscaal advies Den Haag mét een cliëntgerichte service

Heeft u fiscaal advies nodig voor de verkoop of koop van een bedrijf of het fiscaal vriendelijk overhevelen van een vermogen naar de volgende generatie? Of is er misschien een andere fiscale kwestie waar u mee zit? Blijf er niet te lange mee rondlopen en schakel een belastingadviseur van Punt & Van de Weerdt Belastingadviseurs Den Haag in: hij kan je namelijk van fiscaal advies voorzien. Onze belastingadviseurs hebben degelijke kennis van de hedendaagse fiscale wetgeving en zijn bekend met veel voorkomende en minder bekende financiële en fiscale vraagstukken. Ook uw vraagstuk weten zij op te lossen en dat doen zij altijd door het leveren van een cliëntgerichte service.

Wij zetten ons in voor u

Elke dag zetten onze belastingadviseurs zich in voor hun cliënten. Wij streven ernaar onze klanten steeds weer optimaal van dienst te zijn, door het geven van helder fiscaal advies vanuit ons kantoor in Den Haag. Wilt u binnenkort kennismaken met de dienstverlening van Punt & Van de Weerdt Belastingadviseurs? Maak dan een afspraak door te bellen naar 070 3025825.

Gerelateerde pagina's:

Fiscaal advies sporters | Fiscalist Den Haag | Formeel belastingrecht | Jaarrekening opmaken | Sportbeoefenaar fiscaal |

Zit u met een fiscale vraag? Heeft u een probleem met de aangifte? Wilt u extra advies voor uw schenkings- en/of financiële planning?

Stel uw vraag aan onze adviseurs.

Stel nu uw vraag aan ons

Via het formulier hieronder kunt u direct uw fiscale vraag stellen aan één van onze adviseurs.

TESTIMONIALS

 • Nu ik mijn administratie laat verzorgen door Punt & Van de Weerdt heb ik zelf weer meer tijd om te ondernemen, dat is uiteindelijk waar ik goed in ben.

  Judith, Ondernemer

  Ik wilde een bedrijf overnemen. Hierbij zocht ik een partner die mij kon ondersteunen op fiscaal gebied, Kees dacht tot in de puntjes met mij mee.

  Maarten, Ondernemer

  Ik kreeg een navordering van de Belastingdienst. Bij Punt & Van de Weerdt hebben ze mijn probleem overgenomen en opgelost.

  Johan, Consultant
 • Voorheen zat ik uren achter m'n computer om mijn aangifte inkomstenbelasting in te dienen. Nu ik dit door Punt & Van de Weerd laat doen hebben we jaarlijks een gesprek, meestal krijg ik geld terug.

  Miranda, Zelfstandige

  Het fijne bij Punt & Van de Weerdt is dat ze proactief zijn. Ik wordt persoonlijk benaderd als er iets speelt, ze denken met me mee.

  Bas, Magazine

  Sinds onze salarisadministratie en loonaangiften verzorgd wordt door Punt & Van de Weerdt, is er weer meer tijd beschikbaar voor ons bedrijf.

  Karin, Kleine ondernemer (6 medewerkers)