Selecteer een pagina
Bel ons Stuur een mail Klantenportaal Naar klantenportaal

Belastingadvies Den Haag

Home » Belastingadvies Den Haag

Helder belastingadvies van een vakbekwame belastingadviseur die werkzaam is in de omgeving van Den Haag, die vindt u bij Punt & Van de Weerdt Belastingadviseurs. Al jaren helpen wij particulieren, beginnende ondernemers en bedrijven in binnen- en buitenland met een breed scala aan fiscale vraagstukken. Steeds zoeken wij naar de meest optimale oplossing voor dit probleem, een opdracht waar wij steeds in weten te slagen. Voor degelijk belastingadvies van een belastingadvieskantoor in Den Haag zit u bij Punt & Van de Weerdt Belastingadviseurs goed.

  • Belastingadvies op maat
  • Gespecialiseerde belastingadviseurs
  • Voor starters, particulieren & topsporters

Belastingadvies op maat voor uw vraagstuk Den Haag

Punt & Van de Weerdt Belastingadviseurs Den Haag staat garant voor het bieden van belastingadvies op maat. Achter ieder fiscaal vraagstuk zit een ander verhaal en daarom vraagt ieder probleem ook een andere oplossing. Onze belastingadviseurs weten hier goed op in te spelen. Niet alleen hebben zij al een zeer uitgebreide basiskennis omtrent fiscale wetgeving, ook schaven zij hun kennis dagelijks bij door hun werkervaring in de praktijk en het bijwonen van overleggen, cursussen en studiebijeenkomsten. Op deze wijze kunnen zij een optimale fiscale ondersteuning aan de cliënt geven. Het mag duidelijk zijn: voor belastingadvies moet u bij Punt & Van de Weerdt Belastingadviseurs in Den Haag zijn.

Aanvullende fiscale maatregelen corona

Aanvullende fiscale maatregelen corona

Er zijn aanvullende fiscale maatregelen vanwege het coronavirus gepubliceerd. Er zijn diverse goedkeuringen en de daarbij behorende voorwaarden opgenomen. Een verlaging van het gebruikelijk loon bij omzetdaling Een directeur-grootaandeelhouder (dga) mag tijdelijk...

Lees meer
Maatregelen voor banen en economie

Maatregelen voor banen en economie

Op 17 maart 2020 heeft het Kabinet ’s avonds een nieuw pakket maatregelen gepresenteerd om banen te behouden en getroffen bedrijven door de coronacrisis heen te helpen. Onderstaand treft u een overzicht van de belangrijkste maatregelen. Instellen noodmaatregel...

Lees meer
Corona maatregelen

Corona maatregelen

We zijn met elkaar onverwacht snel in een extreme situatie beland. Dat noopt tot tegenmaatregelen die even snel of nog sneller genomen moeten worden dan het tempo waarin de extreme situatie zich nog verder zal ontwikkelen.

Lees meer

Meer informatie over dienstverlening

Wilt u meer informatie over de dienstverlening die Punt & Van de Weerdt Belastingadviseurs te Den Haag levert omtrent belastingadvies? Bel dan even naar 070-3025825. Wij vertellen u er graag alles over.