Belastingadviseur Zoetermeer

Zoekt u een betrouwbare belastingadviseur in de omgeving van Zoetermeer? U vindt hem bij Punt & Van de Weerdt Belastingadviseurs! Hier werken belastingadviseurs met een up-to-date kennis van de huidige fiscale wetgeving die in de afgelopen jaren heel wat praktijkervaring hebben opgedaan. Menig cliënt uit de omgeving van Den Haag en Zoetermeer hebben onze belastingadviseurs kunnen helpen met hun belastinggerelateerde kwestie. Met die van u weten ze ook vast raad.

Belastingadviseur in Zoetermeer: de cliënt centraal

Bij de fiscale dienstverlening van Punt & Van de Weerdt Belastingadviseurs staat de cliënt centraal. Wij houden van een duidelijke communicatie en een efficiënte aanpak als het gaat om het bieden van ondersteuning aan een klant, of het nu gaat om een particulier of een bedrijf. Bij Punt & Van de Weerdt Belastingadviseurs, nabij Zoetermeer, werken belastingadviseurs met ambitie, die tot het uiterste gaan voor hun cliënten. Het maakt daarbij niet uit om welke kwestie het gaat: onze belastingadviseurs weten altijd raad.

Wij helpen u graag

Wilt u de zorg om uw aangiftes uit handen geven of een optimale fiscale structuur laten bedenken door een betrouwbare belastingadviseur uit de omgeving van Zoetermeer? Kies dan voor een belastingadviseur van Punt & Van de Weerdt Belastingadviseurs in Den Haag, nabij Zoetermeer. Wanneer u een afspraak wilt maken om na te gaan wat Punt & Van de Weerdt Belastingadviseurs voor u kan betekenen, dan vragen wij u te bellen naar 070 3025825.

Bel ons direct voor een afspraak

Zit u met een fiscale vraag? Heeft u een probleem met de aangifte? Wilt u extra advies voor uw schenkings- en/of financiële planning?

Stel uw vraag aan onze adviseurs.

Stel nu uw vraag aan ons

Via het formulier hieronder kunt u direct uw fiscale vraag stellen aan één van onze adviseurs.

Stel uw vraag
CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.