Vacature Belastingadviseur

VACATURE BELASTINGADVISEUR

Ben jij op zoek naar een werkgever waar je volop de ruimte krijgt om je verder te ontwikkelen en alle tijd krijgt om complexe fiscale vraagstukken om te zetten in duidelijke oplossingen voor onze klanten? Bereid net dat stapje extra te doen? Wil jij één van onze specialisten op het gebied van fiscale vraagstukken worden? Dan komen we graag in contact met jou!

Als belastingadviseur beweeg je over een breed werkterrein. In de nationale praktijk adviseer je cliënten op elk fiscaal gebied. Dit doe je vanuit een multidisciplinaire blik, zodat je verbanden kunt leggen en oplossingen kunt aandragen.

Je uitdaging als belastingadviseur

In nauwe en constructieve samenwerking met je collega’s en ons uitgebreide netwerk van samenwerkingspartners bestaan de werkzaamheden onder andere uit:

  • Het opstellen en implementeren van fiscale adviezen voor cliënten. Je werkt aan boeiende en afwisselende fiscale adviesopdrachten binnen het belastingrecht, hierbij kan je denken aan advisering over herstructureringen, bedrijfsopvolging en advisering rondom investeringen.
  • Het onderhouden van contacten met cliënten en het signaleren van adviesbehoeften en nieuwe mogelijkheden voor fiscale advisering.
  • Het voeren van overleg en onderhandelingen met de belastingdienst.
  • Het schrijven van bezwaar- en beroepschriften.
  • Het controleren van aanslagen en het doen van aangiften.
  • Het onderhouden van je netwerk en het werven van nieuwe klanten.
  • Het coördineren van je eigen werkzaamheden en meedenken met de organisatie.
  • Deelnemen aan interne en externe vaktechnische vergaderingen en cursussen.

Wat vragen wij

De ideale kandidaat heeft een afgeronde universitaire fiscale opleiding met enkele jaren werkervaring als belastingadviseur of een vergelijkbare functie. Je bent ambitieus, analytisch sterk en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je bent een teamplayer, ondernemend en hebt gevoel voor humor. Een bewuste keuze voor een kleine organisatie is hierbij zeker van belang. De functie is voor 40 uur per week.

Wij bieden je ruimte om jezelf verder te ontwikkelen

Ben je toe aan een volgende stap in je carrière in een dynamische omgeving met een platte organisatiestructuur? Dan maken we graag kennis met jou. Stuur je reactie inclusief CV met pasfoto naar hrm@defiscalisten.nl of neem telefonisch contact op met Kees Punt of Friso van de Weerdt, 070 – 3 025 825. Informatie over Punt & Van de Weerdt is te vinden op onze website www.defiscalisten.nl.