Administratiekantoor Den Haag, Zoetermeer

Punt & Van de Weerdt Belastingadviseurs is een betrouwbaar administratiekantoor uit Den Haag, nabij Zoetermeer. Iedereen krijgt te maken met fiscale vraagstukken. Daarom zijn wij er voor iedereen. Of u nu een startende ondernemer, zelfstandig adviseur of eigenaar van een grote onderneming bent, u kunt altijd rekenen op onze veelzijdige dienstverlening. Maar ook als particulier bent u bij ons administratiekantoor in Den Haag, vlakbij Zoetermeer van harte welkom.

Allesomvattende dienstverlening van het administratiekantoor uit Den Haag

Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, hebben wij onze dienstverlening in drie categorieën ingedeeld. Graag lichten wij ze voor u toe:

 • Formeel belastingrecht
  Wordt u geconfronteerd met een mogelijke navordering of naheffing? Of zoekt u hulp bij het bestrijden van invorderingsmaatregelen? Ook dan kunt u rekenen op de fiscalisten van het administratiekantoor uit Den Haag. Wij komen op voor uw rechten en gaan altijd voor het beste resultaat!
   
 • Administraties en jaarrekeningen
  Het hele jaar door profiteert u van een full-service pakket bij het administratiekantoor in de regio Zoetermeer. Denk hierbij aan het boeken van de financiële administratie, opstellen van de jaarrekeningen en het verzorgen van de belastingaangifte.
   
 • Sport
  Bent u een professionele sportbeoefenaar? Ook dan delen we graag onze kennis en expertise met u.
   

Blijf op de hoogte van de laatste fiscale en financiële ontwikkelingen

Graag delen wij onze kennis met u. Bekijk onze Tax Update en blijf op de hoogte van relevante ontwikkelingen op fiscaal en financieel gebied. Daarnaast vinden er regelmatig interne en externe overleggen plaats waar onze fiscalisten zich continu blijven ontwikkelen. We volgen cursussen en studiebijeenkomsten zodat wij u te allen tijde van het beste advies kunnen voorzien. Interesse in een van onze diensten? Neem gerust contact met ons administratiekantoor nabij Zoetermeer op via 070-3025825.

Bel ons direct voor een afspraak

Zit u met een fiscale vraag? Heeft u een probleem met de aangifte? Wilt u extra advies voor uw schenkings- en/of financiële planning?

Stel uw vraag aan onze adviseurs.

Stel nu uw vraag aan ons

Via het formulier hieronder kunt u direct uw fiscale vraag stellen aan één van onze adviseurs.

Stel uw vraag
CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.