Bent u op zoek naar een betrouwbare belastingadviseur die u van degelijk belastingadvies kan voorzien in de omgeving van Zoetermeer? Denk dan eens aan Punt & Van de Weerdt Belastingadviseurs, dat gevestigd is in Den Haag. In de afgelopen jaren hebben wij met onze expertise diverse particulieren, kleine en grote bedrijven in de omgeving van Den Haag en Zoetermeer kunnen helpen met allerlei belastingzaken en hen belastingadvies kunnen geven. De kernwoorden van onze dienstverlening? Efficiëntie en cliëntgerichtheid.

Belastingadvies in de omgeving van Zoetermeer: optimaal en volledig

De belastingadviseurs van Punt & Van de Weerdt Belastingadviseurs gaan tot het uiterste om hun cliënten een volledige fiscale dienstverlening te geven. Optimaal belastingadvies mag daarbij niet ontbreken en dat weten onze cliënten, die zich vooral bevinden in Den Haag, Zoetermeer en omgeving. Wij staan bekend om onze duidelijke communicatie en onze uitgebreide kennis van fiscaliteit. Of het nu gaat om het overhevelen van een vermogen naar de volgende generatie of het kopen of verkopen van een onderneming: voor belastingadvies over welk onderwerp dan ook kunt u altijd bij Punt & Van de Weerdt Belastingadviseurs terecht, dat goed bereikbaar is vanuit Zoetermeer.

Delen van know-how

De belastingadviseurs van Punt & Van de Weerdt Belastingadviseurs hebben het delen van kennis hoog in het vaandel en heeft dan ook regelmatig in- en extern overleg. Op deze manier blijven wij op de hoogte van de ontwikkelingen in de wereld van fiscale wetgeving. Heeft u als particulier of bedrijf in Zoetermeer belastingadvies nodig? Bel dan gerust eens naar 070 3025825.

Bel ons direct voor een afspraak

Zit u met een fiscale vraag? Heeft u een probleem met de aangifte? Wilt u extra advies voor uw schenkings- en/of financiële planning?

Stel uw vraag aan onze adviseurs.

Stel nu uw vraag aan ons

Via het formulier hieronder kunt u direct uw fiscale vraag stellen aan één van onze adviseurs.

Stel uw vraag
CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.