Selecteer een pagina
Bel ons Stuur een mail Klantenportaal Naar klantenportaal

Belastingadvies Zoetermeer

Home » Belastingadvies Zoetermeer

Bent u op zoek naar een betrouwbare belastingadviseur die u van degelijk belastingadvies kan voorzien in de omgeving van Zoetermeer? Denk dan eens aan Punt & Van de Weerdt Belastingadviseurs, dat gevestigd is in Den Haag. In de afgelopen jaren hebben wij met onze expertise diverse particulieren, kleine en grote bedrijven in de omgeving van Den Haag en Zoetermeer kunnen helpen met allerlei belastingzaken en hen belastingadvies kunnen geven. De kernwoorden van onze dienstverlening? Efficiëntie en cliëntgerichtheid.

  • Belastingadvies op maat
  • Gespecialiseerde belastingadviseurs
  • Voor starters, particulieren & topsporters

Belastingadvies in de omgeving van Zoetermeer: optimaal en volledig

De belastingadviseurs van Punt & Van de Weerdt Belastingadviseurs gaan tot het uiterste om hun cliënten een volledige fiscale dienstverlening te geven. Optimaal belastingadvies mag daarbij niet ontbreken en dat weten onze cliënten, die zich vooral bevinden in Den Haag, Zoetermeer en omgeving. Wij staan bekend om onze duidelijke communicatie en onze uitgebreide kennis van fiscaliteit. Of het nu gaat om het overhevelen van een vermogen naar de volgende generatie of het kopen of verkopen van een onderneming: voor belastingadvies over welk onderwerp dan ook kunt u altijd bij Punt & Van de Weerdt Belastingadviseurs terecht, dat goed bereikbaar is vanuit Zoetermeer.

Aanvullende fiscale maatregelen corona

Aanvullende fiscale maatregelen corona

Er zijn aanvullende fiscale maatregelen vanwege het coronavirus gepubliceerd. Er zijn diverse goedkeuringen en de daarbij behorende voorwaarden opgenomen. Een verlaging van het gebruikelijk loon bij omzetdaling Een directeur-grootaandeelhouder (dga) mag tijdelijk...

Lees meer
Maatregelen voor banen en economie

Maatregelen voor banen en economie

Op 17 maart 2020 heeft het Kabinet ’s avonds een nieuw pakket maatregelen gepresenteerd om banen te behouden en getroffen bedrijven door de coronacrisis heen te helpen. Onderstaand treft u een overzicht van de belangrijkste maatregelen. Instellen noodmaatregel...

Lees meer
Corona maatregelen

Corona maatregelen

We zijn met elkaar onverwacht snel in een extreme situatie beland. Dat noopt tot tegenmaatregelen die even snel of nog sneller genomen moeten worden dan het tempo waarin de extreme situatie zich nog verder zal ontwikkelen.

Lees meer

Delen van know-how

De belastingadviseurs van Punt & Van de Weerdt Belastingadviseurs hebben het delen van kennis hoog in het vaandel en heeft dan ook regelmatig in- en extern overleg. Op deze manier blijven wij op de hoogte van de ontwikkelingen in de wereld van fiscale wetgeving. Heeft u als particulier of (startende) ondernemer in Zoetermeer belastingadvies nodig? Bel dan gerust eens naar 070-3025825.