Selecteer een pagina
Bel ons Stuur een mail Klantenportaal Naar klantenportaal

Belastingadviseurs Den Haag

Home » Belastingadviseurs Den Haag

Betrouwbare en deskundige belastingadviseurs in de omgeving van Den Haag, die vindt u bij Punt & Van de Weerdt Belastingadviseurs. Onze belastingadviseurs helpen iedereen in de omgeving van Den Haag die vragen heeft omtrent fiscale zaken. Wat verstaan wij onder iedereen? Echt iedereen: particulieren, startende ondernemers, klein en grote bedrijven in binnen- en buitenland. Ieder fiscaal vraagstuk weten wij met onze expertise op te lossen.

  • Belastingadvies op maat
  • Gespecialiseerde belastingadviseurs
  • Voor starters, particulieren & topsporters

Belastingadviseurs die tot het uiterste gaan in omgeving Den Haag

De belastingadviseurs van Punt & Van de Weerdt Belastingadviseurs uit Den Haag gaan voor hun cliënten tot het uiterste. Wij bieden onze klanten een volledig fiscaal dienstenpakket. Omdat de belastingadviseurs van Punt & Van de Weerdt Belastingadviseurs bekend zijn met verschillende fiscale heffingswetten, kunnen zij iedere cliënt van optimaal belastingadvies voorzien. Heeft u vragen omtrent het verzorgen van een aangifte, de administratie of een jaarrekening? Kunt u wel wat advies gebruiken op het gebied van bedrijfsopvolging of het bedenken van een optimale fiscale structuur? Wij weten iedere vraag op te lossen.

Fiscale Eindejaarstips 2021/2022

Fiscale Eindejaarstips 2021/2022

Met het jaareinde in zicht, is dit een mooi moment om na te gaan of u op fiscaal gebied nog actie moet ondernemen. Sommige zaken kunnen niet wachten tot 2022, terwijl andere zaken juist om uitstel tot in het nieuwe jaar vragen. In ieder geval zijn er diverse...

Lees meer
Prinsjesdagspecial Belastingplan 2022

Prinsjesdagspecial Belastingplan 2022

In deze Prinsjesdagspecial staan de belangrijkste voorstellen uit het Belastingplan 2022 en aanvullende wetsvoorstellen voor u op rij. De special is verdeeld in de volgende onderwerpen: - maatregelen COVID-19; - maatregelen ondernemingen; - maatregelen werkgever; -...

Lees meer

Efficiënt, helder en cliëntgericht

De belastingadviseurs van Punt & Van de Weerdt Belastingadviseurs houden van efficiëntie, cliëntgerichtheid en geven graag een helder advies. Zo weet u ook waar u aan toe bent. Heeft u vragen over de dienstverlening van Punt & Van de Weerdt Belastingadviseurs? Bel dan even naar 070-3025825.