Selecteer een pagina
Bel ons Stuur een mail Klantenportaal Naar klantenportaal

Hulp bij belastingzaken in Den Haag

Home ┬╗ Belastingzaken Den Haag

Wilt u uw belastingzaken laten regelen door een eerlijk belastingadvieskantoor in Den Haag? Schakel dan de hulp in van de specialisten van Punt & Van de Weerdt Belastingadviseurs. Wij beschikken over degelijke kennis van verscheidene fiscale zaken en van fiscale wetgeving. Hierdoor zijn we onze cli├źnten in regio Den Haag van dienst met allerlei ingewikkelde belastingzaken. Uw belastingzaken zijn bij ons dan ook in goede handen!

  • Belastingadvies op maat
  • Gespecialiseerde belastingadviseurs
  • Voor starters, particulieren & topsporters

Belastingzaken laten verzorgen door gespecialiseerde belastingadviseurs uit Den Haag

Belastingzaken zijn van velen geen favoriete bezigheid. Echter, het zijn wel zaken die goed geregeld moeten worden. Wanneer u zelf niet de tijd en zin vindt om uw belastingzaken te regelen, dan is het raadzaam om belastingadvieskantoor Punt & Van de Weerdt Belastingadviseurs in Den Haag in te schakelen. Hier werken adviseurs die alles van fiscale wetgeving weten en met iedere belastingzaak uit de voeten kunnen. Moet er een jaarrekening opgesteld worden, een aangifte verzorgd worden of een fiscale structuur worden ontworpen? Of heeft u hulp nodig bij de erfbelasting? Laat deze en veel meer belastingzaken over aan onze belastingadviseurs!

Fiscale Eindejaarstips 2021/2022

Fiscale Eindejaarstips 2021/2022

Met het jaareinde in zicht, is dit een mooi moment om na te gaan of u op fiscaal gebied nog actie moet ondernemen. Sommige zaken kunnen niet wachten tot 2022, terwijl andere zaken juist om uitstel tot in het nieuwe jaar vragen. In ieder geval zijn er diverse...

Lees meer
Prinsjesdagspecial Belastingplan 2022

Prinsjesdagspecial Belastingplan 2022

In deze Prinsjesdagspecial staan de belangrijkste voorstellen uit het Belastingplan 2022 en aanvullende wetsvoorstellen voor u op rij. De special is verdeeld in de volgende onderwerpen: - maatregelen COVID-19; - maatregelen ondernemingen; - maatregelen werkgever; -...

Lees meer

Neem direct contact met ons op

Vraagt u zich af voor wie de dienstverlening van ons belastingadvieskantoor bedoeld is? Hier kunnen wij een eenvoudig antwoord op geven: voor iedereen, particulieren en bedrijven, die wel wat hulp kunnen gebruiken bij het regelen van hun fiscale zaken. Heeft u interesse in onze dienstverlening? Dan vragen wij u te bellen naar 070-3025825.