Bel ons Stuur een mail Klantenportaal Naar klantenportaal

Hulp bij belastingzaken in Den Haag

Home » Belastingzaken Den Haag

Wilt u uw belastingzaken laten regelen door een eerlijk belastingadvieskantoor in Den Haag? Schakel dan de hulp in van de specialisten van Punt & Van de Weerdt Belastingadviseurs. Wij beschikken over degelijke kennis van verscheidene fiscale zaken en van fiscale wetgeving. Hierdoor zijn we onze cliënten in regio Den Haag van dienst met verschillende ingewikkelde belastingzaken. Uw belastingzaken zijn bij ons dan ook in goede handen!

  • Belastingadvies op maat
  • Gespecialiseerde belastingadviseurs
  • Voor starters, particulieren & topsporters

Belastingzaken laten verzorgen door gespecialiseerde belastingadviseurs uit Den Haag

Belastingzaken laat u het liefst over aan een gespecialiseerde adviseurs uit Den Haag. Omdat het belangrijk is om deze zaken goed te regelen is het raadzaam om ons in te schakelen als adviseurs. Als professioneel fiscalist zijn wij in staat alles wat te maken heeft met belasting en fiscale wetgeving te regelen. Moet er een jaarrekening opgesteld worden, een aangifte verzorgd worden of een fiscale structuur worden ontworpen? Of heeft u hulp nodig bij het invullen van de aangifte van erfbelasting? Laat deze en veel meer belastingzaken over aan onze belastingadviseurs uit Den Haag!

Vermogen van stichting terecht tot erfenis van zoon gerekend

Vermogen van stichting terecht tot erfenis van zoon gerekend

​Het vermogen van een stichting kan als een afgezonderd particulier vermogen worden aangemerkt als dit onder ongebruikelijke voorwaarden is ingebracht. Dit vermogen valt dan binnen de nalatenschap. Een man is de enig erfgenaam van zijn in 2013 overleden moeder. De...

Lees meer
Werkelijke rendement tweede woning voor box 3 nihil

Werkelijke rendement tweede woning voor box 3 nihil

​Een woning die nog moet worden verbouwd of in aanbouw is, kan onder voorwaarden al kwalificeren als eigen woning in de zin van de Wet inkomstenbelasting. Daaronder valt niet de situatie dat men de woning niet betrekt omdat de medische voorzieningen in de omgeving...

Lees meer

Neem direct contact met ons op

Vraagt u zich af voor wie onze dienstverlening van ons belastingadvieskantoor bedoeld is? Hier kunnen wij een eenvoudig antwoord op geven: voor iedereen, particulieren en bedrijven, die wel wat hulp kunnen gebruiken bij het regelen van hun fiscale zaken. Heeft u interesse om belastingzaken te laten regelen door onze adviseurs uit Den Haag? Dan vragen wij u te bellen naar 070-3025825.

Punt & Van de Weerdt