Advies over erfbelasting en schenkbelasting

Heeft u een belastingadviseur nodig die u advies geeft over zaken omtrent erfbelasting en schenkbelasting? U vindt deze belastingadviseur bij Punt & Van de Weerdt Belastingadviseurs Den Haag. Onze belastingadviseurs hebben ieder hun eigen specialisme en wij hebben dus ook adviseurs in huis die alles weten over zaken omtrent erf en schenkbelasting. Heeft u een vraag over bijvoorbeeld het overhevelen van een vermogen naar de volgende generatie? Wij stellen u graag voor aan een belastingadviseur die daar alles vanaf weet.

Advies over erfbelasting en schenkbelasting

Wetgeving verandert en zo ook de fiscale wetgeving. Onze belastingadviseurs zijn zich ervan bewust dat zij op de hoogte moeten zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van fiscaal recht en zijn daarom ook regelmatig aanwezig bij interne en externe overleggen, cursussen en studiebijeenkomsten. Zo kunnen wij onze klanten van een degelijk en hedendaags advies voorzien, bijvoorbeeld over zaken omtrent erfbelasting en schenkbelasting. Op de degelijke dienstverlening van Punt & Van de Weerdt Belastingadviseurs kunt u rekenen.

Cliëntgericht en efficiënte werkwijze

Cliëntgerichtheid, dat is waar wij garant voor staan. Wij willen onze klanten alleen de meest optimale dienstverlening bieden. Een efficiënte werkwijze draagt daar vanzelfsprekend ook aan bij. Wilt u een belastingadviseur inschakelen voor advies over erfbelasting en schenkbelasting? Bel dan naar de medewerkers van Punt & Van de Weerdt Belastingadviseurs: 070 3025825.

Bel ons direct voor een afspraak

Zit u met een fiscale vraag? Heeft u een probleem met de aangifte? Wilt u extra advies voor uw schenkings- en/of financiële planning?

Stel uw vraag aan onze adviseurs.

Stel nu uw vraag aan ons

Via het formulier hieronder kunt u direct uw fiscale vraag stellen aan één van onze adviseurs.

Stel uw vraag
CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.