Selecteer een pagina
Bel ons Stuur een mail Klantenportaal Naar klantenportaal

Formeel belastingrecht

Home » Formeel belastingrecht

Heeft u een specialist omtrent formeel belastingrecht nodig? Naast het verkrijgen van optimaal belastingadvies is Punt & Van de Weerdt Belastingadviseurs ook bereikbaar voor zaken omtrent formeel belastingrecht. Wij streven bij iedere zaak naar het beste resultaat voor onze cliënten. Ons klantenbestand is zeer divers te noemen. Wij hebben in de afgelopen jaren grote en kleine, nationale en internationale bedrijven bijgestaan, evenals startende ondernemers, particulieren en zelfs een grote verscheidenheid aan topsporters.

  • Belastingadvies op maat
  • Gespecialiseerde belastingadviseurs
  • Voor starters, particulieren & topsporters

Onze adviseurs hebben ook kennis van formeel belastingrecht

Naast het verstrekken van belastingadvies over verscheidene soorten zaken, hebben zij ook kennis van formeel belastingrecht. Heeft een inspecteur u onlangs een boete opgelegd en is die in uw ogen onterecht? Heeft u hulp nodig bij het bestrijden van een invorderingsmaatregel van de Belastingdienst? Of wordt u misschien geconfronteerd met een mogelijke naheffing? Voor deze en vergelijkbare zaken kunt u een adviseur met kennis van formeel belastingrecht inschakelen. Wij van Punt & Van de Weerdt Belastingadviseurs kunnen dan bekijken wat wij in uw situatie kunnen betekenen.

Aanvullende fiscale maatregelen corona

Aanvullende fiscale maatregelen corona

Er zijn aanvullende fiscale maatregelen vanwege het coronavirus gepubliceerd. Er zijn diverse goedkeuringen en de daarbij behorende voorwaarden opgenomen. Een verlaging van het gebruikelijk loon bij omzetdaling Een directeur-grootaandeelhouder (dga) mag tijdelijk...

Lees meer
Maatregelen voor banen en economie

Maatregelen voor banen en economie

Op 17 maart 2020 heeft het Kabinet ’s avonds een nieuw pakket maatregelen gepresenteerd om banen te behouden en getroffen bedrijven door de coronacrisis heen te helpen. Onderstaand treft u een overzicht van de belangrijkste maatregelen. Instellen noodmaatregel...

Lees meer
Corona maatregelen

Corona maatregelen

We zijn met elkaar onverwacht snel in een extreme situatie beland. Dat noopt tot tegenmaatregelen die even snel of nog sneller genomen moeten worden dan het tempo waarin de extreme situatie zich nog verder zal ontwikkelen.

Lees meer

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op als u met een kwestie omtrent formeel belastingrecht zit en u er niet zelf uitkomt. Onze adviseurs staan klaar om u van dienst te zijn. Wilt u gebruikmaken van onze dienstverlening of hier meer informatie over hebben? Bel dan naar 070-3025825.