Selecteer een pagina
Bel ons Stuur een mail Klantenportaal Naar klantenportaal

Belastingadvies

Home » Formeel belastingrecht

Heeft u een specialist omtrent formeel belastingrecht nodig? Belastingadvieskantoor Punt & Van de Weerdt Belastingadviseurs in Den Haag helpt u graag. Wij streven bij iedere zaak naar het beste resultaat voor onze cliënten. Ons klantenbestand is zeer divers. Zo hebben we in de afgelopen jaren grote en kleine, nationale en internationale bedrijven bijgestaan, evenals startende ondernemers, particulieren en zelfs een grote verscheidenheid aan topsporters. Kunnen we u binnenkort ook tot ons trouwe cliëntenbestand rekenen?

  • Belastingadvies op maat
  • Gespecialiseerde belastingadviseurs
  • Voor starters, particulieren & topsporters

Onze adviseurs hebben uitgebreide kennis van formeel belastingrecht

Naast het verstrekken van belastingadvies over verscheidene soorten zaken, hebben wij uitgebreide kennis van formeel belastingrecht. Heeft een inspecteur u onlangs een boete opgelegd en is die in uw ogen onterecht? Heeft u hulp nodig bij het bestrijden van een invorderingsmaatregel van de Belastingdienst? Of wordt u misschien geconfronteerd met een mogelijke naheffing? Voor deze en vergelijkbare zaken schakelt u een adviseur met kennis van formeel belastingrecht in. Bij Punt & Van de Weerdt Belastingadviseurs in Den Haag kijken we graag wat we voor uw situatie kunnen betekenen.

Fiscale Eindejaarstips 2021/2022

Fiscale Eindejaarstips 2021/2022

Met het jaareinde in zicht, is dit een mooi moment om na te gaan of u op fiscaal gebied nog actie moet ondernemen. Sommige zaken kunnen niet wachten tot 2022, terwijl andere zaken juist om uitstel tot in het nieuwe jaar vragen. In ieder geval zijn er diverse...

Lees meer
Prinsjesdagspecial Belastingplan 2022

Prinsjesdagspecial Belastingplan 2022

In deze Prinsjesdagspecial staan de belangrijkste voorstellen uit het Belastingplan 2022 en aanvullende wetsvoorstellen voor u op rij. De special is verdeeld in de volgende onderwerpen: - maatregelen COVID-19; - maatregelen ondernemingen; - maatregelen werkgever; -...

Lees meer

Neem vandaag nog contact met ons op

Neem contact met ons op als u met een kwestie omtrent formeel belastingrecht zit en u er niet zelf uitkomt. Onze adviseurs staan klaar om u van dienst te zijn. Wilt u gebruikmaken van onze dienstverlening of heeft u hier vragen over? Bel dan naar 070-3025825 en we staan u graag te woord.