Selecteer een pagina
Bel ons Stuur een mail Klantenportaal Naar klantenportaal

Jaarrekening uitbesteden

Home » Jaarrekening uitbesteden

De jaarrekening opmaken is niet ieders favoriete klus en wilt u het liefst uitbesteden. Gelukkig zijn er mensen die dit dagelijks doen. Deze vindt u bij Punt & Van de Weerdt Belastingadviseurs, het belastingadvieskantoor dat een full-service pakket aanbiedt als het gaat jaarrekeningen opmaken. Wanneer u zelf de tijd en de zin voor het opmaken van de jaarrekening niet kunt vinden, dan kan het een idee zijn om deze klus te gaan uitbesteden aan mensen die hier hun beroep van gemaakt hebben. Schakel vandaag nog de belastingadviseurs van Punt & Van de Weerdt Belastingadviseurs in.

  • Belastingadvies op maat
  • Gespecialiseerde belastingadviseurs
  • Voor starters, particulieren & topsporters

Jaarrekening uitbesteden? Reken op een full-service dienstverlening

Speciaal voor het verzorgen van administraties en het opmaken van jaarrekeningen heeft Punt & Van de Weerdt Belastingadviseurs een full-service pakket ontwikkeld. Dit voor een aantrekkelijke prijs. Voor een vast bedrag per jaar, per kwartaal of per maand kunnen de belastingadviseurs van Punt & Van de Weerdt Belastingadviseurs u zowel financieel als fiscaal ondersteunen. Hoe dit full-service pakket eruitziet? Dat bepaalt u helemaal zelf, op basis van wat u denkt nodig te hebben. Natuurlijk kunnen wij u daar wel een advies bij geven.

Fiscale Eindejaarstips 2021/2022

Fiscale Eindejaarstips 2021/2022

Met het jaareinde in zicht, is dit een mooi moment om na te gaan of u op fiscaal gebied nog actie moet ondernemen. Sommige zaken kunnen niet wachten tot 2022, terwijl andere zaken juist om uitstel tot in het nieuwe jaar vragen. In ieder geval zijn er diverse...

Lees meer
Prinsjesdagspecial Belastingplan 2022

Prinsjesdagspecial Belastingplan 2022

In deze Prinsjesdagspecial staan de belangrijkste voorstellen uit het Belastingplan 2022 en aanvullende wetsvoorstellen voor u op rij. De special is verdeeld in de volgende onderwerpen: - maatregelen COVID-19; - maatregelen ondernemingen; - maatregelen werkgever; -...

Lees meer

Goede prijs-kwaliteitverhouding wanneer u de jaarrekening gaat uitbesteden

Bent u geïnteresseerd in de full-service die Punt & Van de Weerdt Belastingadviseurs biedt ten aanzien van het verzorgen van administraties en het opstellen van jaarrekeningen? Dan hebben wij goed nieuws voor u. Punt & Van de Weerdt Belastingadviseurs staat namelijk garant voor een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit. Voor onze dienstverlening betaalt u dus nooit teveel. Wenst u meer informatie over onze diensten? Bel dan eens naar 070 3025825.