Vacature ervaren assistent accountant

Vacature ervaren assistent accountant

Wil jij één van onze specialisten op het gebied van financiële vraagstukken worden? Dan komen we graag in contact met jou!

Punt & Van de Weerdt Belastingadviseurs biedt een volledig fiscaal en financieel dienstenpakket aan. Zoals bijvoorbeeld de verzorging van de diverse aangiften, fiscale advisering bij bijvoorbeeld bedrijfsopvolging, het bedenken van een optimale fiscale structuur, het verwerken van administraties en het opstellen van jaarrekeningen. In verband met de uitbreiding van de werkzaamheden binnen de financiële dienstverlening hebben wij versterking nodig.

Uitdaging als assistent accountant

In nauwe en constructieve samenwerking met de collega’s en ons uitgebreide netwerk van samenwerkingspartners bestaan de werkzaamheden onder andere uit:

  • samenstellen van jaarrekeningen;
  • opstellen en bespreken van prognoses en concept cijfers met cliënten;
  • het verwerken van (concept) cijfers in informatie richting financiële instellingen;
  • begeleiding bij geautomatiseerde boekhoudsystemen;
  • opstellen / verzorgen van de fiscale aangiften (inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting);
  • verzorgen van loonadministraties;
  • verwerken van BTW aangiften.

Wat vragen wij

Een gedreven medewerker die ruime ervaring heeft met bovenstaande werkzaamheden en die het leuk vindt om te werken in een kleine maar kwalitatief hoogstaande organisatie. Je bent bereid alle voorkomende werkzaamheden te verrichten en het contact met cliënten zie je als toegevoegde waarde. Je bent een teamplayer, ondernemend en hebt gevoel voor humor. Een bewuste keuze voor een kleine organisatie is hierbij zeker van belang. Ervaring met het werken in Exact Online en Unit4 Audition is een pré. De functie is voor 32 tot 40 uur per week.

Wij bieden je ruimte om jezelf verder te ontwikkelen

Ben je toe aan een volgende stap in je carrière in een dynamische omgeving met een platte organisatiestructuur? Dan maken we graag kennis met jou. Stuur je reactie inclusief CV met pasfoto naar hrm@defiscalisten.nl of neem telefonisch contact op met Kees Punt of Friso van de Weerdt, 070 – 3 025 825. Informatie over Punt & Van de Weerdt is te vinden op onze website www.defiscalisten.nl.