Bel ons Stuur een mail Klantenportaal Naar klantenportaal

Administratie en advies Den Haag

Home » Administratie en advies Den Haag

Als u hulp bij fiscale administratie en advies van gespecialiseerde belastingadviseurs wenst, neemt u contact op met Punt & Van de Weerdt Belastingadviseurs in Den Haag. Wij weten raad met iedere zaak rondom belastingen en fiscale administratie en hebben menig cliënt uit regio Den Haag van degelijk advies voorzien. Duidelijke communicatie, een cliëntgerichte houding en een efficiënte aanpak staan centraal in onze werkwijze. Dat kunnen onze klanten beamen.

  • Belastingadvies op maat
  • Gespecialiseerde belastingadviseurs
  • Voor starters, particulieren & topsporters

Hulp bij administratie en advies van betrouwbare belastingadviseurs uit Den Haag

Wanner u hulp wenst bij administratie en advies wilt ontvangen, komt u naar ons bedrijf in Den Haag. Het verzorgen van aangiftes, advies geven bij bedrijfsopvolging en het bedenken van een optimale fiscale structuur: Punt & Van de Weerdt Belastingadviseurs doet het allemaal. Als professioneel fiscalist helpen wij iedereen uit Den Haag en omgeving die advies wenst bij belastingzaken, zoals financiële administratie of het kopen of verkopen van een onderneming. Met onze degelijke kennis van allerhande fiscale zaken en wetgeving helpen wij u ook met een zaak waar u niet aan uitkomt door middel van fiscaal advies.

Vermogen van stichting terecht tot erfenis van zoon gerekend

Vermogen van stichting terecht tot erfenis van zoon gerekend

​Het vermogen van een stichting kan als een afgezonderd particulier vermogen worden aangemerkt als dit onder ongebruikelijke voorwaarden is ingebracht. Dit vermogen valt dan binnen de nalatenschap. Een man is de enig erfgenaam van zijn in 2013 overleden moeder. De...

Lees meer
Werkelijke rendement tweede woning voor box 3 nihil

Werkelijke rendement tweede woning voor box 3 nihil

​Een woning die nog moet worden verbouwd of in aanbouw is, kan onder voorwaarden al kwalificeren als eigen woning in de zin van de Wet inkomstenbelasting. Daaronder valt niet de situatie dat men de woning niet betrekt omdat de medische voorzieningen in de omgeving...

Lees meer

Profiteer van een full-servicepakket voor hulp bij administratie en jaarrekeningen

Ons bedrijf uit Den Haag biedt een full-service pakket aan voor het verzorgen van administratie en advies. We stemmen een full-servicepakket volledig op uw benodigdheden en wensen af. Heeft u interesse in hulp bij uw administratie of heeft u advies nodig voor bijvoorbeeld uw onderneming in Den Haag? Neem dan telefonisch contact met ons op via het nummer 070-3025825 en maak een afspraak.

Punt & Van de Weerdt