Bel ons Stuur een mail Klantenportaal Naar klantenportaal

Een fiscalist in Den Haag

Home » Fiscalist Den Haag

Op zoek naar een fiscalist in de omgeving van Den Haag? Zoek niet verder en neem contact op met Punt & Van de Weerdt Belastingadviseurs. Hier, op ons kantoor in Den Haag, vindt u namelijk de fiscalist die u nodig heeft, die perfect op de hoogte is van het vakgebied waarin uw vraagstuk valt en die u dus van fiscaal advies op maat kan voorzien. Al onze fiscalisten hebben hun eigen specialiteiten en schaven nog dagelijks hun kennis over hun vakgebied bij. En daar hebben onze cliënten profijt van. Zij kunnen namelijk vertrouwen op de up-to-date kennis van fiscale wetgeving van de fiscalisten van Punt & Van de Weerdt Belastingadviseurs Den Haag.

  • Belastingadvies op maat
  • Gespecialiseerde belastingadviseurs
  • Voor starters, particulieren & topsporters

Fiscalist die een optimaal fiscaal dienstenpakket biedt in Den Haag

De fiscalisten van Punt & Van de Weerdt Belastingadviseurs Den Haag staan bekend om het bieden van een optimaal dienstenpakket aan cliënten in Den Haag en omgeving. Het klantenbestand van ons belastingadvieskantoor is zeer divers te noemen. Wij hebben in de afgelopen jaren namelijk grote en kleine bedrijven in binnen- en buitenland mogen helpen, evenals particulieren, ondernemers en topsporters. Waar u ook een fiscalist voor nodig heeft, u vindt hem gegarandeerd bij Punt & Van de Weerdt Belastingadviseurs. Wij weten ieder fiscaal vraagstuk op te lossen en dus ook die van u. Wij hopen u binnenkort te mogen ontvangen.

Vermogen van stichting terecht tot erfenis van zoon gerekend

Vermogen van stichting terecht tot erfenis van zoon gerekend

​Het vermogen van een stichting kan als een afgezonderd particulier vermogen worden aangemerkt als dit onder ongebruikelijke voorwaarden is ingebracht. Dit vermogen valt dan binnen de nalatenschap. Een man is de enig erfgenaam van zijn in 2013 overleden moeder. De...

Lees meer
Werkelijke rendement tweede woning voor box 3 nihil

Werkelijke rendement tweede woning voor box 3 nihil

​Een woning die nog moet worden verbouwd of in aanbouw is, kan onder voorwaarden al kwalificeren als eigen woning in de zin van de Wet inkomstenbelasting. Daaronder valt niet de situatie dat men de woning niet betrekt omdat de medische voorzieningen in de omgeving...

Lees meer

Aangifte, administratie, koop en verkoop

Heeft u de hulp van een fiscalist nodig bij het verzorgen van een aangifte, het regelen van de administratie of een belastingzaak omtrent de koop of verkoop van een onderneming? Schakel een deskundige specialist van Punt & Van de Weerdt Belastingadviseurs Den Haag in. Dan weet u zeker dat u een goede dienstverlening ontvangt. U kunt ons bereiken door te bellen naar 070-3025825.

Punt & Van de Weerdt