Selecteer een pagina
Bel ons Stuur een mail Klantenportaal Naar klantenportaal

Belastingadvies Delft

Home » Belastingadvies Delft

Belastingadvies nodig van een echte belastingadviseur die ook werkzaam is in de omgeving van Delft? Daarvoor moet u bij Punt & Van de Weerdt Belastingadviseurs zijn! Onze belastingadviseurs, die allen beschikken over een degelijke kennis van fiscale wetgeving, weten ieder cliënt gelukkig te maken met een optimale fiscale dienstverlening op maat. Immers, het ene fiscale vraagstuk is het andere niet. Een belastingadvies dat naadloos aansluit op uw vraagstuk, dat is waar elke belastingadviseur van Punt & Van de Weerdt Belastingadviseurs, nabij Delft, dagelijks naar streeft.

  • Belastingadvies op maat
  • Gespecialiseerde belastingadviseurs
  • Voor starters, particulieren & topsporters

Helder belastingadvies van belastingadvieskantoor nabij Delft

Duidelijke communicatie, een cliëntgerichte houding, een efficiënte werkwijze en een helder belastingadvies geven aan al onze cliënten in de omgeving van Den Haag en Delft: dat is de missie van elke belastingadviseur van Punt & Van de Weerdt Belastingadviseurs. Onze cliënten, particulieren, (startende) ondernemers en bedrijven zijn inmiddels wel bekend met de totaalservice die wij leveren ten aanzien van fiscale dienstverlening. Iedere fiscaal probleem weten wij op te lossen; ook die van u!

Fiscale Eindejaarstips 2021/2022

Fiscale Eindejaarstips 2021/2022

Met het jaareinde in zicht, is dit een mooi moment om na te gaan of u op fiscaal gebied nog actie moet ondernemen. Sommige zaken kunnen niet wachten tot 2022, terwijl andere zaken juist om uitstel tot in het nieuwe jaar vragen. In ieder geval zijn er diverse...

Lees meer
Prinsjesdagspecial Belastingplan 2022

Prinsjesdagspecial Belastingplan 2022

In deze Prinsjesdagspecial staan de belangrijkste voorstellen uit het Belastingplan 2022 en aanvullende wetsvoorstellen voor u op rij. De special is verdeeld in de volgende onderwerpen: - maatregelen COVID-19; - maatregelen ondernemingen; - maatregelen werkgever; -...

Lees meer

Wij delen onze kennis

Iedere belastingadviseur en boekhouder van Punt & Van de Weerdt Belastingadviseurs, nabij Delft, komt dagelijks in aanraking met de fiscale wetgeving, hetgeen waar hun belastingadvies op gebaseerd is. Het is daarom van groot belang dat hun kennis van fiscaliteit up-to-date is. Daarom scholen onze adviseurs zich regelmatig bij en daar heeft u als cliënt ook profijt van. Maak kennis met onze dienstverlening door te bellen naar 070-3025825.