Selecteer een pagina
Bel ons Stuur een mail Klantenportaal Naar klantenportaal

Belastingadvies Delft

Home » Belastingadvies Delft

Belastingadvies nodig van een echte belastingadviseur die ook werkzaam is in de omgeving van Delft? Daarvoor moet u bij Punt & Van de Weerdt Belastingadviseurs zijn! Onze belastingadviseurs, die alleen beschikken over een degelijke kennis van fiscale wetgeving, weten ieder cliënt gelukkig te maken met een optimale fiscale dienstverlening op maat. Immers, het ene fiscale vraagstuk is het andere niet. Een belastingadvies dat naadloos aansluit op uw vraagstuk, dat is waar de belastingadviseurs van Punt & Van de Weerdt Belastingadviseurs, nabij Delft, dagelijks naar streven.

  • Belastingadvies op maat
  • Gespecialiseerde belastingadviseurs
  • Voor starters, particulieren & topsporters

Helder belastingadvies van belastingadvieskantoor nabij Delft

Duidelijke communicatie, een cliëntgerichte houding, een efficiënte werkwijze en een helder belastingadvies geven aan al onze cliënten in de omgeving van Den Haag en Delft. Dat is de missie van de belastingadviseurs van Punt & Van de Weerdt Belastingadviseurs. Onze cliënten, particulieren, (startende) ondernemers en bedrijven zijn inmiddels wel bekend met de totaalservice die wij leveren ten aanzien van fiscale dienstverlening. Iedere fiscaal probleem weten wij op te lossen; ook die van u!

Aanvullende fiscale maatregelen corona

Aanvullende fiscale maatregelen corona

Er zijn aanvullende fiscale maatregelen vanwege het coronavirus gepubliceerd. Er zijn diverse goedkeuringen en de daarbij behorende voorwaarden opgenomen. Een verlaging van het gebruikelijk loon bij omzetdaling Een directeur-grootaandeelhouder (dga) mag tijdelijk...

Lees meer
Maatregelen voor banen en economie

Maatregelen voor banen en economie

Op 17 maart 2020 heeft het Kabinet ’s avonds een nieuw pakket maatregelen gepresenteerd om banen te behouden en getroffen bedrijven door de coronacrisis heen te helpen. Onderstaand treft u een overzicht van de belangrijkste maatregelen. Instellen noodmaatregel...

Lees meer
Corona maatregelen

Corona maatregelen

We zijn met elkaar onverwacht snel in een extreme situatie beland. Dat noopt tot tegenmaatregelen die even snel of nog sneller genomen moeten worden dan het tempo waarin de extreme situatie zich nog verder zal ontwikkelen.

Lees meer

Wij delen onze kennis

De belastingadviseurs en boekhouders van Punt & Van de Weerdt Belastingadviseurs, nabij Delft, komen dagelijks in aanraking met de fiscale wetgeving, hetgeen waar hun belastingadvies op gebaseerd is. Het is daarom van groot belang dat hun kennis van fiscaliteit up-to-date is. Daarom scholen onze adviseurs zich regelmatig bij en daar heeft u als cliënt ook profijt van. Maak kennis met onze dienstverlening door te bellen naar 070-3025825.