Bel ons Stuur een mail Klantenportaal Naar klantenportaal

Ons volledige fiscaal dienstenpakket

Home » Diensten

Bij Punt & Van de Weerdt kunt u beschikken over een volledig fiscaal dienstenpakket. Omdat onze adviseurs al jaren thuis zijn in de verschillende fiscale heffingswetten, kunnen zij u van een optimaal belastingadvies voorzien.

Of het nu gaat om de verzorging van de aangifte, advisering bij bedrijfsopvolging, het verwerken van een oude stamrechtverplichting of het bedenken van een optimale fiscale structuur. Punt & Van de Weerdt adviseert onafhankelijk, efficiënt en is cliëntgericht. Ook voor het fiscaal vriendelijk overhevelen van vermogen naar de volgende generatie (estate planning) heeft Punt & Van de Weerdt diverse oplossingen. Is in het kader van de aankoop van een onderneming een fiscale due diligence nodig? Of heeft u uw bedrijf net verkocht en bent u nu toe aan een advies op het gebied van financiële planning en/of vermogensbeheer? Punt & Van de Weerdt weet de weg!

Belastingadvies

 

De expertise van Punt & Van de Weerdt houdt echter niet op bij het verstrekken van een optimaal belastingadvies. Ook met betrekking tot het formele belastingrecht kunt u bij onze adviseurs terecht. Wordt u geconfronteerd met een mogelijke navordering/naheffing of wilt u zelf juist inkeren? Is de inspecteur voornemens u een boete op te leggen? Of zoekt u hulp bij het bestrijden van invorderingsmaatregelen door de ontvanger van de Belastingdienst? Neem contact met ons op! Wij verdedigen uw rechten en weten de juiste partijen in te schakelen als de nood hoog is.

 

Vragen? Bel ons 070 3025825

Uw administraties en jaarrekeningen

Punt & Van de Weerdt heeft zijn dienstenpakket versterkt met werkzaamheden op het gebied van het verzorgen van administraties en jaarrekeningen. Op deze wijze zijn wij in staat om u een full-service pakket aan te bieden tegen een aantrekkelijke prijs. Voor een vast bedrag per jaar, per kwartaal of per maand zullen wij u zowel fiscaal als financieel ondersteunen.

Wij kunnen u en uw onderneming het gehele jaar van dienst zijn op financieel en fiscaal gebied. Heeft u interesse in een optimale financiële/fiscale ondersteuning gedurende het jaar tegen een aantrekkelijke prijs? Bel of e-mail ons! Wij staan garant voor een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit.

Punt & Van de Weerdt is Exact gecertificeerd.

Het full-service pakket wordt op maat afgestemd op uw benodigdheden en wensen. Het pakket kan onder andere de volgende diensten bevatten:

 

  • Een fiscale telefonische ondersteuning voor de lopende zaken;
  • Het boeken van de financiële administratie;
  • Het opstellen van de jaarrekening en KVK publicatiestukken;
  • Het verstrekken van tussentijdse cijfers en prognoses;
  • Het verzorgen van de salarisadministratie en aangiften loonbelasting;
  • Het opstellen van de aangiften omzetbelasting;
  • Het verzorgen van de aangifte inkomstenbelasting;
  • Het verzorgen van de aangifte vennootschapsbelasting

Zoals u ziet, wij kunnen u en uw onderneming het gehele jaar van dienst zijn op financieel en fiscaal gebied, ook in geval u slechts support wil met een enkel onderdeel.

Heeft u interesse in een optimale financiële/fiscale ondersteuning gedurende het jaar tegen een aantrekkelijke prijs? Bel of e-mail ons! Wij staan garant voor een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit.

Sport

Punt & Van de Weerdt houdt zich intensief bezig met de fiscale aspecten van de professionele sportbeoefenaar. Een groot aantal sporters, waaronder profvoetballers en wielrenners laten zich dan ook intensief begeleiden. Verschillende aspecten passeren de revue. Denk bijvoorbeeld aan grensoverschrijdende sporten.

Bent u een professionele sporter?

Dankzij onze jarenlange expertise kunnen wij u met raad en daad terzijde staan. Advies met hetgeen nu voor u belangrijk is, maar ook gericht op de toekomst zodat ook uw dagen na uw sportieve carrière optimaal fiscaal worden ingericht.

Punt & Van de Weerdt