Bent u op zoek naar een belastingconsulent in de omgeving van Voorburg voor het verzorgen van belastingaangifte? Of wilt u fiscale ondersteuning ontvangen bij lopende zaken binnen uw onderneming? Punt & Van de Weerdt Belastingadviseurs biedt u een veelzijdige dienstverlening. Zowel particulieren als bedrijven zijn wij graag van dienst.

Helder advies van de belastingconsulent uit de regio Voorburg

Kiest u voor de belastingconsulent van Punt & Van de Weerdt Belastingadviseurs, gevestigd nabij Voorburg? Dan kiest u voor helder advies, een betrouwbare fiscale partner en een op maat gemaakte dienstverlening. Wij zijn er voor iedereen. Nationaal, internationaal, klein of groot bedrijf, beginnende ondernemer, maar ook voor personen die een vrij beroep uitoefenen. Waarmee mogen wij u van dienst zijn? Wij horen het graag.

Full-service pakket van de belastingconsulent uit de omgeving van Voorburg

Voor al uw werkzaamheden op het gebied van administratie en jaarrekeningen kunt u rekenen op onze professionele dienstverlening. Voor een vast bedrag per jaar, kwartaal of maand neemt u een pakket op maat af. Wenst u bijvoorbeeld enkel ondersteund te worden bij het opstellen van jaarrekeningen of bij het verzorgen van de inkomstenbelasting? Neem contact met ons op en maak uw wensen kenbaar. Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer 070-3025825.

Bel ons direct voor een afspraak

Zit u met een fiscale vraag? Heeft u een probleem met de aangifte? Wilt u extra advies voor uw schenkings- en/of financiële planning?

Stel uw vraag aan onze adviseurs.

Stel nu uw vraag aan ons

Via het formulier hieronder kunt u direct uw fiscale vraag stellen aan één van onze adviseurs.

Stel uw vraag
CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.