Selecteer een pagina
Bel ons Stuur een mail Klantenportaal Naar klantenportaal

Belastingadviseur Voorburg

Home » Belastingadviseur Voorburg

Een belastingadviseur die én betrouwbaar is én op de hoogte is van de allerlaatste ontwikkelingen omtrent fiscale wetgeving én werkzaam is in de omgeving van Voorburg? Die vindt u bij belastingkantoor Punt & Van de Weerdt Belastingadviseurs. Al onze belastingadviseurs schaven dagelijks hun kennis over fiscaliteit bij door aanwezig te zijn bij cursussen, studiebijeenkomsten en interne en externe overleggen en dat merkt u als cliënt.

  • Belastingadvies op maat
  • Gespecialiseerde belastingadviseurs
  • Voor starters, particulieren & topsporters

Belastingadviseur voor particulieren, ondernemers en bedrijven

Wie kan er zoal aankloppen bij Punt & Van de Weerdt Belastingadviseurs voor het verkrijgen van financieel- en belastingadvies? In de voorbijgaande jaren hebben wij particulieren, startende ondernemers, grote en kleine, nationale en internationale bedrijven geholpen met zeer uiteenlopende fiscale vraagstukken. Onze belastingadviseurs zijn werkzaam in de omgeving van Den Haag, Zoetermeer en Voorburg. Onze dienstverlening staat bekend om een hoge mate van cliëntgerichtheid, efficiëntie en, bovenal, duidelijkheid. Het advies dat onze belastingadviseurs aan onze cliënten in onder andere Voorburg geven is kraakhelder. Pas dan weet u waar u aan toe bent en wat de belastingadviseur exact voor u kan betekenen.

Fiscale Eindejaarstips 2021/2022

Fiscale Eindejaarstips 2021/2022

Met het jaareinde in zicht, is dit een mooi moment om na te gaan of u op fiscaal gebied nog actie moet ondernemen. Sommige zaken kunnen niet wachten tot 2022, terwijl andere zaken juist om uitstel tot in het nieuwe jaar vragen. In ieder geval zijn er diverse...

Lees meer
Prinsjesdagspecial Belastingplan 2022

Prinsjesdagspecial Belastingplan 2022

In deze Prinsjesdagspecial staan de belangrijkste voorstellen uit het Belastingplan 2022 en aanvullende wetsvoorstellen voor u op rij. De special is verdeeld in de volgende onderwerpen: - maatregelen COVID-19; - maatregelen ondernemingen; - maatregelen werkgever; -...

Lees meer

Meer weten over dienstverlening?

Wilt u meer weten over de optimale fiscale dienstverlening die de belastingadviseurs van Punt & Van de Weerdt Belastingadviseurs, nabij Voorburg, geven? Wij vertellen u er graag over. Neem gerust telefonisch contact met ons op, via het nummer 070-3025825.