Selecteer een pagina
Bel ons Stuur een mail Klantenportaal Naar klantenportaal

Advies over erfbelasting en schenkbelasting

Home » Advies over erfbelasting en schenkbelasting

Heeft u een belastingadviseur nodig die u advies geeft over zaken omtrent erfbelasting en schenkbelasting? U vindt deze belastingadviseur bij Punt & Van de Weerdt Belastingadviseurs in Den Haag. Onze belastingadviseurs hebben ieder hun eigen specialisme. Wij hebben dus ook adviseurs in huis die alles weten over erf- en schenkbelasting. Heeft u bijvoorbeeld een vraag over het overhevelen van een vermogen naar de volgende generatie? We stellen u graag voor aan een belastingadviseur die daar alles vanaf weet.

  • Belastingadvies op maat
  • Gespecialiseerde belastingadviseurs
  • Voor starters, particulieren & topsporters

Professioneel en up-to-date advies over erfbelasting en schenkbelasting

Wetgeving verandert en zo ook de fiscale wetgeving. Onze belastingadviseurs zijn zich ervan bewust dat zij op de hoogte moeten zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van fiscaal recht. Daarom zijn zij regelmatig aanwezig bij interne en externe overleggen, cursussen en studiebijeenkomsten. Zo bieden onze adviseurs een degelijk en helder belastingadvies aan onze klanten uit Delft, Den Haag, Wassenaar en omgeving aan, bijvoorbeeld over zaken omtrent erfbelasting en schenkbelasting. Op de degelijke dienstverlening van Punt & Van de Weerdt Belastingadviseurs kunt u dan ook rekenen!

Fiscale Eindejaarstips 2021/2022

Fiscale Eindejaarstips 2021/2022

Met het jaareinde in zicht, is dit een mooi moment om na te gaan of u op fiscaal gebied nog actie moet ondernemen. Sommige zaken kunnen niet wachten tot 2022, terwijl andere zaken juist om uitstel tot in het nieuwe jaar vragen. In ieder geval zijn er diverse...

Lees meer
Prinsjesdagspecial Belastingplan 2022

Prinsjesdagspecial Belastingplan 2022

In deze Prinsjesdagspecial staan de belangrijkste voorstellen uit het Belastingplan 2022 en aanvullende wetsvoorstellen voor u op rij. De special is verdeeld in de volgende onderwerpen: - maatregelen COVID-19; - maatregelen ondernemingen; - maatregelen werkgever; -...

Lees meer

Profiteer van onze cliëntgerichte en efficiënte werkwijze

Cliëntgerichtheid: dat is waar wij garant voor staan. Wij willen onze klanten alleen de meest optimale dienstverlening bieden. Een efficiënte werkwijze draagt daar vanzelfsprekend aan bij. Wilt u een belastingadviseur inschakelen voor advies over erfbelasting en schenkbelasting, bijvoorbeeld omdat u aangifte voor de erfbelasting moet doen? Bel dan naar 070 3025825 en maak een afspraak met ons.