Heeft u een specialist omtrent formeel belastingrecht nodig? Naast het verkrijgen van optimaal belastingadvies is Punt & Van de Weerdt Belastingadviseurs ook bereikbaar voor zaken omtrent formeel belastingrecht. Wij streven bij iedere zaak naar het beste resultaat voor onze cliënten. Ons klantenbestand is zeer divers te noemen. Wij hebben in de afgelopen jaren grote en kleine, nationale en internationale bedrijven geholpen, evenals startende ondernemers, particulieren en zelfs topsporters.

Onze adviseurs hebben ook kennis van formeel belastingrecht

Naast het verstrekken van belastingadvies over verscheidene soorten zaken, hebben zij ook kennis van formeel belastingrecht. Heeft een inspecteur u onlangs een boete opgelegd en is die in uw ogen onterecht? Heeft u hulp nodig bij het bestrijden van een invorderingsmaatregel van de Belastingdienst? Of wordt u misschien geconfronteerd met een mogelijke naheffing? Voor deze en vergelijkbare zaken kunt u een adviseur met kennis van formeel belastingrecht inschakelen. Wij van Punt & Van de Weerdt Belastingadviseurs kunnen dan bekijken wat wij in uw situatie kunnen betekenen.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op als u met een kwestie omtrent formeel belastingrecht zit en u er niet zelf uitkomt. Onze adviseurs staan klaar om u van dienst te zijn. Wilt u gebruikmaken van onze  dienstverlening of hier meer informatie over hebben? Bel dan naar 070 3025825.

Bel ons direct voor een afspraak

Zit u met een fiscale vraag? Heeft u een probleem met de aangifte? Wilt u extra advies voor uw schenkings- en/of financiële planning?

Stel uw vraag aan onze adviseurs.

Stel nu uw vraag aan ons

Via het formulier hieronder kunt u direct uw fiscale vraag stellen aan één van onze adviseurs.

Stel uw vraag
CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.